Als tekstschrijver moet je van vele markten thuis zijn. Folders, brochures, campagnekranten, affiches, persberichten, achtergronddossiers of wervende teksten, het hoort er allemaal bij. Enkele voorbeelden:

In aanloop naar de Fiets en Wandelbeurs co√∂rdineerde en eindredacteerde ik voor de derde maal een 16 pagina's dikke Beurskrant die ook als bijlage in de krant De Standaard verscheen.
  
Om de Dag van de Kunstuitleen de promotie te geven die hij verdient maakte ik in opdracht van Kunst in Huis een krantenbijlage die in De Standaard verscheen.
nov 2014 nov 2013 
Het toeristische Agentschap van de Oostkantons vroeg me een brochure te maken met een overzicht annex sfeerbeeld van de wandelmogelijkheden in de regio.
 
vzw Samenlevingsopbouw Gent werkte hard aan een nieuw vijfjarenplan voor de organisatie en vroeg me om al die plannen naar een breed publiek te vertalen in een brochure.
Grote Routepaden had nood aan een nieuwe folder om al zijn activiteiten op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier voor te stellen. Het werd een folder die plooit zoals een wegenkaart, met centraal de GR- en de LF-routes.
Vzw REGent wou na twee jaar hard werken aan Rationeel Energiegebruik in Gent voor al zijn stakeholders een stand van zaken opmaken en vroeg me een brochure te schrijven.
Werk


Beweegtip
WIST JE DAT...

... ons lichaam genetisch geprogrammeerd is om te sporten?

Echte hardlopers waren onze voorouders niet, want dan zouden ze te veel energie verbruiken en het voedsel was schaars. Maar ze waren wel perfecte joggers. Dagenlang konden ze hun prooi achterna zitten. Vandaag doen de meeste mensen iets waarvoor hun lichaam absoluut niet geprogrammeerd is: stilzitten.

  

© 2009 Peter Cristiaensen. All Rights Reserved.
template from free website templates.