en 

 

In opdracht van het Trade for Development Centre schreef ik reeds een dertigtal artikels over eerlijke en duurzame handel. Ze worden gepubliceerd op de website www.befair.be.

Regelmatig lever ik bijdragen aan tijdschriften als Turbostart, Hout Vasthouden Magazine en WATT's UP? (Linkinc) en in het verleden ook aan Grinta en Profiel (Partena Ziekenfonds). Ik deed de eindredactie van nummers van Pagina 11 (11.11.11).

Daarnaast werkte ik mee aan verschillende boeken, soms als auteur, soms als (eind)redacteur. De recentste zijn:
Sporen is een boek over de sporen die werden getrokken door Rikolto (voorheen Vredeseilanden en Coopibo). Over de wortels en de toekomst van de organisatie.
sporen
Met hoge heren kersen eten is een praktijkhandboek rond beleidsbeïnvloeding, waarvan ik de redactie deed in opdracht van Samenlevingsopbouw Vlaanderen.
 Ik schreef het boek Gezond van Start met MarathonMan, boordevol tips voor beginnende lopers en getuigenissen van deelnemers aan het project Factor 100. Meer info lees je hier. Yes, I can. (2009, 128p) is het verhaal van een triatlonrecord. Deel twee, Yes, you can, wil mensen motiveren om te sporten. Maar hoe begin je daar nu aan? En vooral, hoe houd je vol? Meer info lees je hier.

Werk


QuoteOngetwijfeld de boeiendste en meest innovatieve low-budget campagne van 2018:

zomer zonder vliegen

Zomer Zonder Vliegen wil die vanzelfsprekendheid van reizen per vliegtuig in vraag stellen en daagt je uit de alternatieven te herontdekken. 


┬ę 2009 Peter Cristiaensen. All Rights Reserved.
template from free website templates.